Çarşamba, Ocak 31, 2007

Merkez B-13 for Beginners - 1 (Genel)

Ön söz:

Yeni başlayanlar için bu düşler mekanının kısa bir tanıtımını yapmak gerekecek. Ara ara yayınlanacak dersler ile ev hakkında ayrıntılı bilgiye sahip olacak, geldiğinizde ortama yabancı kalmayacaksınız. Örnek vermek gerekirse, sıkıştığınızda tuvaleti elinizle koymuş gibi bulacak, kültür şoku yaşamamak için odalar arası farkları ve kuralları gelmeden önce öğrenme fırsatı bulacak, buzdolabından çaktırmadan bira aşırmak için gerekli bilgiye şimdiden ulaşmış olacaksınız.

Ayrıca ev sahiplerini kıllandırmadan 2 hafta nasıl konaklarım?, Final zamanı çalışacak en kral masa hangisi?, En güzel yemek için doğru saati yakalama teknikleri gibi özel dosyalar sayesinde etkili bir "akbaba" olmanın inceliklerini öğreneceksiniz. Hazırsanız genel bir giriş yaparak başlayalım.

Genel Görünüm:

Ev, 3 oda bir salondan oluşuyor. Konfor katsayısını arttırmak için geniş bir mutfak, rahat ve büyük küvetli bir banyo ve ekstradan bir tuvalet unutulmamış. Evdeki "lüks" beyazlardan olan bulaşık ve çamaşır makineleri, mikrodalga fırın, "anneanne" fırını, "ketıl", espresso makinesi, kahve öğütücü gibi detaylar da ev envanterinde yerini almış.

Belirtmekte fayda var. Evde yer alan her alanın farklı kuralları var. Bunlar konsensuslarla kabul edilmiş, tecrübeyle sabitlenmiş, gerekirse zorla kabul ettirilmiş kurallar. Ziyaretçilerin bu kurallara uyması şiddetle tavsiye ediliyor, zira ev yönetimi yeni dönemde bu kurallara uymayanlara yönelik bir ceza yönetmeliğini uygulamaya koydu. Eveeet... Eve girdiğinizde nasıl bir manzara ile karşılaşacağınız hakkında fikir sahibi olma zamanı geldi. Önümüzdeki derslerde odaları ve kurallarını ayrı ayrı irdeleyeceğiz. Bize müsade..

Genel Görünüm:




| View Show | Create Your Own

Hiç yorum yok: