Perşembe, Şubat 01, 2007

90'lar: Hemen Şimdi!

Ayrıntılı bilgi için: Sağ alt köşeye doğru bi form var, onu doldurmanız yeterli..İsim, e-mail adresiniz ve ne talep ettiğinize dair bi bilgi girmeniz yeterli. (Password'e gerek yok..)

Çok yakında enteresan bir geceye ev sahipliği yapmaya hazırlanıyoruz. Hayatımızın neredeyse o "kendimi bildim bileli" dediğimiz kısmına damgasını vuran 90'lı yıllardan dem vurmaya, müzik ve şarap eşliğinde o günleri yad etmeye çağırıyoruz sizleri. Gece şu anda konsept aşamada.. Bu da demektir ki, yüksek ihtimal bandanalar takacağınız, eski yüksek belli jean'leri üstünüze geçireceğiniz fantastik bir gece bizi bekliyor. Gecede hangi isimler mi olacak? Liste uzun... Askin Nur Yengi, Candan Erçetin, Cem Karaca, Demet Akalin, Deniz Arcak, Emel Müftüoglu, Gülsen, Haluk Levent, Kargo, Kayahan, Kenan Dogulu, Mansur Ark, Metin Arolat, Nazan Öncel, Nilüfer, Özlem Tekin, Rafet El Roman, Burak Kut, Ferda Anıl Yarkın, CemAli, Oya & Bora, Bora Öztoprak, Serdar Ortaç, Sebnem Ferah, Yonca Evcimik, Zuhal Olcay, Sezen Aksu, Tarkan, Soner Arıca, Tayfun, Ozan Orhon, Barış Manço, Ajda Pekkan, MFÖ, Mirkelam, Suat Suna, Seden Gürel, Sertab Erener, Fatih Erkoç, İlhan İrem, Bülent Ortaçgil, Mustafa Sandal, Gülay, Kargo, Gülşen, Hakan Peker ve daha pek çok süpriz isim içki ve uykusuzluğa karşı koyabilenler için gecede yerlerini alacaklar. Gecede %20'den daha alkollü içeceklerin tüketilmesi muhabbet ömrünün sağlığı açısından yasaklı olacak. Ayrıca davetlilerin geceye katılım sağlayabilmesi için önümüzdeki günlerde siteden paylaşacağımız, 90'lı yıllar hakkındaki çoktan seçmeli sınavda 60 barajını geçmesi gerekiyor. (Belki curve yaparız..) Şimdilik sizleri parti afişi ve merakla baş başa bırakıyoruz. Hazır olun!

9 yorum:

Ethemcan dedi ki...

http://www.forumromanum.de/member/forum/forum.php?action=ubb_show&entryid=1094030910&mainid=1094030910&USER=user_359506&threadid=1139118092

yukarıdaki adreste fena olmayan bir dizi 90'lar klasigi bulmak mumkun

Ethemcan dedi ki...

http://www.toplama.net/forum/portal.php

hatta bu linkte de oldukca heyecan verici seyler var, kendimizi download'a verelim

melquiades dedi ki...

gulsen ve kargo iki kere yazilmis.. en cok onlari mi dinlicez.???

Adsız dedi ki...

ben sizi 90 kere operim, 90 lara doner yine operim, oya bora mepeüçlerimi alırım, tarkan kasetlerimi canatama koyarım, odamında bir kısmını soker evinize oylece konarım..
yasasın merkez b-13, yasasın delikanlılık, yasasın gençlerin kardeşliği ve yaşaşasın makarnaaaa

Ethemcan dedi ki...

bence en çok ilhan irem dinlenecek. Zira o da barış gibi 80'lerden günümüze bir kayadelen gibi köprü, bir nevi 90'lar...

Ethemcan dedi ki...

1)Cemali-duymak istiyorum
2)Fatih Erdemci-Ben Ölmeden Önce
3)Sibel Alaş-Adam
4)Tarkan-Kış Güneşi
5)Burak Kut-Benimle Oynama
6)Aşkın Nur Yengi-Ayrılmam
7)Tuğçe San-Neredesin
8)Barış Manço-Al Beni
9)Kenan Doğulu-Kurşun Adres Sormaz ki
10)Sibel Tüzün-Tut Beni


http://www.last.fm/group/90%27lar+T%C3%BCrk+Popu

Adsız dedi ki...

Sahi, Barış doğduğunda başkent İznik miydi???

ozge dedi ki...

onu bilmem de ben bu gece ekvator gecesine gidiorum :) ickiler mueseseden etek giymeyen kizlar bandana takmayan adamlar alinmicak ayakkabilar topuklu saclar acik olucak kati suretle ayik olunmicak ancak fazlaya da kacilmicak müziklere karisilmicak hep oynanicak hic oturulmicak...kurallar boyle,ha bi de denize girilmicek..bu kurala uymicak bi kac kisi taniyorum :)

Ugur dedi ki...

hocam ben istek parcalarini hazirlamaya basladim walla :))